Persoonlijke effectiviteit

Als je in het dagelijks functioneren op je werk of in je privésituatie van mening bent dat je effectiever zou kunnen zijn, dan kan mijn coaching je verder helpen. Het kan ook dat je tijdelijk ondersteuning wilt in een voor jouw nieuwe/spannende situatie. Op basis van hetgeen aan de orde is, pas ik mijn wijze van coachen aan. Het laat zich kenmerken door een oplossingsgerichte benadering waarbij ik uiteenlopende methodieken gebruik die aansluiten op de hier en nu situatie en uitnodigend zijn om je zelfvertrouwen te laten groeien.

In een eerste oriënterend gesprek maken wij nader kennis, verkennen je coachvraag en bespreken wederzijdse verwachtingen. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Als wij beiden aan de gestelde verwachtingen kunnen voldoen en samen het resultaat van het traject hebben bepaald volgen meerdere gesprekken. Tussentijds toetsen wij de voortgang van de persoonlijke ontwikkeling in relatie tot het afgesproken resultaat.

Afhankelijk van de voortgang kan de duur van een traject bestaan uit een kort traject (drie tot vijf gesprekken), dan wel een middellang traject (vijf tot tien gesprekken). De gesprekken kunnen face-to-face of online plaatsvinden.

Wil je meer informatie over deze wijze van coachen en de mogelijkheden, neem dan contact op.