Coaching en loopbaanbegeleiding

Loopbaan coaching

Een loopbaantraject bestaat uit meerdere gesprekken. Centraal hierbij staat het verkennen van jouw loopbaanwens. Door een analyse van jouw kwaliteiten, specifieke kennis en ervaring maken we samen een inschatting van hetgeen nodig is om een volgende loopbaanstap te kunnen zetten.

Job coaching

Oostwijk richt zich als zorgboerderij op het ondersteunen van jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als gecertificeerd (loopbaan)coach in combinatie met de boerderij als erkend leerbedrijf is het mogelijk om een omgeving te bieden waarbinnen jongeren kunnen werken aan het vergroten van hun arbeidsfactor.


Coaching in co-creatie met paarden

Sinds vele jaren geeft Sjaak ook coaching in co-creatie met paarden. Sjaak heeft daarvoor naast coachopleidingen, de post HBO opleiding Paard en Hulpverlening gevolgd bij NHL-Stenden te Leeuwarden.

Coaching persoonlijke effectiviteit

Als je in het dagelijks functioneren op je werk of in privésituatie van mening bent dat je effectiever zou kunnen zijn, dan kan een coaching van Sjaak je verder helpen. Het kan ook dat je tijdelijk ondersteuning wilt in een voor jouw nieuwe/spannende situatie.

"Rust, Roest"

Mijn naam is Sjaak Koning en geboren en getogen op Oostwijk. Ben naast het boeren- en buitenleven ruim veertig jaar in loondienst werkzaam geweest als Personeel en Organisatie adviseur binnen de Rijksoverheid. Van daaruit ben ik mij de laatste tien jaar gaan specialiseren als loopbaancoach.

De ontwikkeling die ik, mede door het volgen van deeltijd opleidingen, zelf heb mogen doormaken gun ik iedereen en als (loopbaan)coach ondersteun ik graag mensen in hun ontwikkeling. Mijn uitgangspunt is: “Rust, Roest”. Je bent immers nooit te oud om te leren. Zie mijn LinkedIn profiel als het gaat om mijn professionele kennis en ervaring.
Ik beoefen van kleins af aan de paardensport met eigen gefokte KWPN springpaarden. Het coachen in co-creatie met paarden doe ik sinds vele jaren. Het is steeds weer verrassend wat coache’s door de invloed van paarden tijdens een sessie ervaren.